Veliki uspjeh tuzlanskih Dragonsa (FOTO)

Košarkaški klub Dragons Tuzla je ove sezone ostvario najveći uspjeh od svog osnivanja plasiravši se na Final four turnire Lige mladih KSTK sa sve tri takmičarske selekcije:

– Juniori – U18
– Kadeti – U16
– Pioniri – U14

Proteklog vikenda su odigrani uzvratni susreti Play off-a za pionire i kadete na kojima su naši timovi ostvarili velike pobjede i potvrdili plasman na Final four turnire u svojim kategorijama. Ovim su se pridružili juniorskom sastavu koji je već ranije obezbjedio učešće na F4 turniru.

Veliki je to uspjeh i svojevrstan poklon igrača i trenera našem klubu koji ove godine slavi jubilarnu 10. godišnjicu od osnivanja.

Kontinuirano kvalitetan rad sa svim selekcijama i ulaganje truda da se obezbjede što bolji uslovi za treniranje i napredovanje su donijeli rezultate na koje smo iznimno ponosni i koji su pokazatelj da se klub nalazi na pravom putu.

Ovim pravcem nastavljamo i u budućnosti, sigurni da rezultati i zadovoljstvo naših članova neće izostati.

Upravni odbor KK Dragons Tuzla ovom prilikom želi da čestita svim našim igračima i trenerima na postignutom uspjehu i da im zaželi sreću u predstojećoj borbi za medalje.

Posebno želimo da se zahvalimo našim sponzorima, ali i roditeljima te svim prijateljima i simpatizerima na ogromnoj podršci koju pružaju klubu.

 

 

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala