Eurodelux d.o.o. preko Merhameta Lukavac, obezbijedio prehrambeno-higijenske pakete za socijalno ugrožene u iznosu 3.000 KM

Iz Merhameta Lukavac se zahvalili na svojoj FB stranici

Merhamet Lukavac je najstarije humanitarna organizacija na našem prostoru, koja pomaže najveći broj siromašnih i osoba u potrebi.

Njihova humanost se posebno iskazuje tokom mubarek mjeseca Ramazana, pa su tako i ovog Ramazana realizovali par velikih humanitarnih akcija podjele prehrambeno-higijenskih paketa.

Danas su se na svojoj Facebook stranici zahvalili donatorima Jasminu i Edisi Bašanović na doniranim iznosu od 3.000 KM u svrhu nabavke i podjele ovih paketa.

“Danas 23. Ramazana 1445.h.g. ili 2.4.2024.g. posjetili smo naše sugrađane u potrebi te zahvaljujući društveno odgovornoj firmi “Eurodelux” doo. Puračić i direktoru Jasminu Bašanoviću koji već tradicionalno u Ramazanu pomaže socijalno ugrožene porodice na području grada Lukavac , podijelil smo prehrambeno higijenske pakete u vrijednosti od 3000 KM. U ime naših korisnika zahvaljujemo čovjeku velikog srca i donatoru Jasmin-Edisa Basanovic uz dovu Uzvišenom Gospodaru da mu vrati u zdravlju, sreći, rahatluku te uspjehu na ličnom i poslovnom planu.

Naše je samo što draga srca udijelimo!”

 

 

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala