Teška saobraćajna nesreća u Cazinu: Vozačica pobjegla s mjesta nesreće nakon što je udarila pješaka

U naselju Lojićka u Cazinu, dogodila se teška saobraćajna nesreća koja je ostavila ozbiljne posljedice po život jednog 74-godišnjeg muškarca.

Prema informacijama s kojima raspolaže naš portal, vozačica automobila marke VW Golf udarila je muškarca dok je prelazio cestu, a zatim je napustila mjesto nesreće.

Muškarac je hitno prevezen u Kantonalnu bolnicu u Bihaću, gdje su mu ljekari konstatirali teže tjelesne povrede. Njegovo trenutno stanje je pod stalnim nadzorom medicinskog osoblja.

Policija je brzo reagirala i identificirala vozačicu spomenutog Golfa te ju je privela pravdi. Identitet vozačice i daljnji detalji istrage nisu još objavljeni, ali se očekuje da će policija poduzeti sve potrebne korake kako bi utvrdila sve okolnosti nesreće i odgovornost vozačice.

Ovaj incident ponovno je podsjetio na važnost poštovanja saobraćajnih propisa i povećane pažnje u vožnji, posebno u naseljenim područjima gdje su pješaci često izloženi opasnostima. Nadamo se da će se pvorijeđeni muškarac što prije oporaviti, a da će ovaj događaj potaknuti sve sudionike u saobraćaju na veću odgovornost i pažnju kako bi se smanjio broj sličnih tragedija u budućnosti.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala