“Udri Mujo”: Šejla Zonić napravila ludnicu na svadbi u Austriji, rasplesala mladence i zvanice (VIDEO)

“Udri Mujo”: Šejla Zonić napravila ludnicu na svadbi u Austriji, rasplesala mladence i zvanice

Šejla Zonić, ovogodišnja pobjednica Zvezda Granda, nastupila je na jednoj svadbi u Austriji te se na društvenim mrežama pohvalila snimkom.

Kako je navela na snimku, proslava je održana na tajnoj lokaciji. Izvela je brojne hitove, među kojima su: “Udri Mujo”, ” Hej Šeki Šeki”, Jutro je”, “Otkači”, “Dam Dam Dam”, “Kada bi me pitali” i brojni drugi.

Kao što je poznato, ona je i ranije nastupala na svadbama te je zbog toga dobijala neke kritike. No, ona se na njih ne obazire.

“Svoj repertoar prilagođavam vrsti i karakteru događaja i mnogo sam sretna što živim svoju svrhu, a to je muzika. Naravno, sretna sam što nakon toliko formalnog i neformalnog obrazovanja, toliko godina u svijetu muzike, napokon mogu od toga da lijepo živim”, napisala je na Facebooku.Nakon što je odnijela pobjedu na spomenutom muzičkom takmičenju, posvetila se građenju uspješne karijere.

“Najveći izazov i fokus poslije pobjede definitivno jeste pronalaženje odgovarajuće prve pjesme koja će obilježiti početak moje solo karijere. Ulažem veliki trud i nadu i cijelim svojim bićem vjerujem da ću vas uskoro iznenaditi jednom predivnom melodijom i pričom od koje će biti satkana moja prva pjesma”, poručila je fanovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SHEYLA – Šejla Zonić (@shey.lamusic)

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala