Merisa se udala, pa je svekrva Emina prve noć istjerala iz kuće

Poznata Tiktokerka Merisa Kasumović iz Lukavca, koja je postala popularna zahvaljujući svojim zabavnim i inspirativnim videozapisima na TikToku, nedavno je podijelila radosnu vijest sa svojim fanovima – udala se!

Međutim, slavlje je bilo kratkog vijeka. Iako je prvotno izgledalo kao bajkovita priča, situacija se ubrzo pretvorila u dramu.

Merisa je svojim pratiocima saopštila da se udala, a fanovi su bili oduševljeni ovom novosti. No, nedugo nakon toga, sreća je prekinuta zbog neočekivanih događaja unutar porodice.

Svekrva Emina, majka Merisinog supruga, nije dijelila oduševljenje fanova. Prema njenim riječima, njen sin nikada prije nije imao djevojku, te vjeruje da ga je Merisa prevarila kako bi je oženio. Emina je brzo reagirala i prekinula Merisinu sreću, tvrdeći da su njene namjere neiskrene.

U razgovoru sa svekrvom Eminom, ona je otvoreno izrazila svoje sumnje i nezadovoljstvo.

“Moj sin nikad nije imao djevojku. Mislim da ga je Merisa prevarila da je oženi,” kazala je Emina, objašnjavajući zašto je odlučila intervenirati. Emina vjeruje da njen sin nije bio spreman za brak i da je Merisa iskoristila situaciju kako bi ga uvukla u brak.

Merisa, ostani jaka! Uvijek smo uz tebe,” glasio je jedan od komentara podrške. S druge strane, neki su fanovi izrazili razumijevanje prema Emininim brigama. “Razumijemo Eminu, majke uvijek brinu za svoje sinove,” napisao je drugi korisnik.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala