OVAJ POZNATI SRBIN JE ESTETSKIM KOREKCIJAMA PROMENIO LIČNI OPIS: Nekada kao APOLON, a danas je ceo NADUVEN! (FOTO)

Malo ko bi ga prepoznao!

Pažnju publike privukao je kao ekscentričan mladić koji je spreman na sve samo kako bi skrenuo pažnju medija i publike na sebe. Rođen je 16. juna 1986. godine u Zrenjaninu. Živi i radi u Beogradu.

Kada se pojavio u “Velikom Bratu” nije imao nikakvih estetskih korekcija na sebi, dok je sada situacija skroz drugačija. Jedan je od retkih muškaraca u Srbiji koji je otvoreno govori o tome da je za razne vrste estetskih zahvata kako bi muškarci izgledali lepše. Tako je on na primer ugradio silikone u usne, zlatne niti u lice, a uradio je i jagodice.


Branislav Radonjić Brendon progovorio je na temu plastičnih operacija zahvaljujući kojim više ne liči na sebe, i otkrio da će se “operisati celi život”.

“Mislim da sam odavno prestao da brojim šta sam sve radio na licu. Imao sam dosta zahvata, a poslednje su bile mačije oči. Volim plastične operacije i ne mislim da ima nečeg loše u tome”, rekao je Brendon i dodao:

“Verovatno ću ceo život da se operišem, ali to mi ne smeta. Samo je potrebno da imate novca da biste sve finansirali”.

Brendon je svoju rijaliti karijeru započeo je još u Velikom Bratu, kada je izgledao potpuno drugačije.

FOTO: Instagram/i.am.brendon

Podsetimo, Brendon je ponovo je otvorio profil na društvenoj mreži Instagram, gde redovono objavljue svoje fotografije, a svojim pratiocima požalio se i da nije zadovoljan intrvencijama koje je imao do sada.

Takođe, mnogi komentarišu, ispod najnovijih slika, da Brendonu sada lice izgleda kao lopta, te da se potpuno izobličio i da ne liči na sebe.

– Svi doktori što su takli moje lice su me upropastili. Smatram da ima mnogo ljudi i klinika koji žele novac, a ne znaju svoj posao. Samo da mi malo ojača Instagram i krenuću sa svojom javnom osvetom, doktorima što nemaju pojma da rade estetiku – napisao je Brendon.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala