Bili su najbolji prijatelji 60 godina, a onda su saznali da su zapravo braća

Walter i Alan su bili najbolji prijatelji 60 godina. Upoznali su se u šestom razredu osnovne škole, a nedavno su saznali da su braća.

Walter i Alan obojica traže izgubljene članove svoje porodice. Kada su shvatili da su oni članovi koje traže, bili su šokirani i oduševljeni.

Njih se dvojica nisu isticali tijekom svog života. Išli su u istu školu na Havajima, a upoznali su se u šestom razredu. Razvili su vezu jer oboje imaju sličnu pozadinu – obojica imaju članove porodice koji nedostaju.

No nisu ništa znali o njima – ni o svojim očevima, niti o drugim članovima porodice.

Godinama su bili dobri prijatelji

Godine su prolazile, a Walter i Alan su ostali dobri prijatelji. U srednjoj su školi zajedno igrali američki nogomet.

No njihove su se različitosti sve više isticale. Alan je volio ići na zabave, dok je Walter volio ostajati kod kuće i učiti. No ostali su bliski, čak i kada su se oženili.

Walter je imao mlađeg biološkog brata koji je, na žalost, preminuo s 19 godina. Na sreću, Alan mu je pomogao kroz to teško razdoblje.

Walter sada nije imao nikakve šire porodice za koju je znao. Kada je Internet postao raširen, Walter je pokušavao pronaći svoje članove porodice. Ali potraga nije imala uspjeha. Nakon toga je DNK testiranje postalo opće dostupno.

Walter je svoj DNK poslao tvrtki koja se bavi analizom porodičnog stabla, a rezultati su mu ubrzo stigli poštom. On i njegova kći Cindy nisu mogli vjerovati što su pročitali. Ispostavlja se postoji neidentificirana osoba koja je biološki vrlo bliska Walteru – toliko bliska da dijele istu majku. Osim toga, ta je nepoznata osoba također zatražila DNK testiranje u toj istoj tvrtki. Osoba se potpisala s Robie737, a Walter je shvatio tko bi to mogao biti.

Životni prijatelji – izgubljena braća

Alan je posvojen u porodicu koja se preziva Robinson, a on je isto tako pilot koji vozi avione Boeing 737. Je li moguće da je njegov životni prijatelj zapravo njegov davno izgubljeni brat?

Walter je nazvao Alana i pitao ga je li koristio tvrtku za pronalazak članova porodice. On je odgovorio „da“. Nakon toga ga je upitao je li on koristio ime Robie737, na čega je Alan odgovorio „da“. Tada su obojica shvatili da su braća koja se traže cijeli svoj život.

Iako su se našli već tisuće puta, ovog je puta to bio poseban susret. Iako je DNK rezultat rekao svoje, bilo im je teško prihvatiti novu stvarnost. No kada su usporedili svoje podlaktice, shvatili su da su obojica jednako dlakavi.

Braća su naposljetku svoj pronalazak proslavila sa svojim porodicama koje su također postale zajedničke.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala