Zdravi dječak (9) otišao je u krevet i nije se probudio, porodica treba naše molitve

Zdravi 9-godišnjak je otišao krevet u petak navečer i nije se probudio u subotu ujutro. Logan je neočekivano i tragično preminuo u snu. Njegovoj porodici su potrebne molitve.

Jedno lijeno subotnje jutro koje je trebalo biti započeti doručkom, počelo je s teškom tragedijom koja je porodici slomila srce.

Rebbeca i Garth Gagnier mislili su da njihov sin Logan spava od petka kasno navečer. Stoga je Garth poslao njihovu najstariju kćer da ga probudi. U pokušaju da ga probudi, zatekla ga je mrtvog.

“Moja najstarija kći otrčala je gore samo da vidi je li dobro i zatekla ga kako ne reagira. Nije ga bilo satima”, rekao je Garth.

U ovom trenutku porodica nema odgovore niti bilo kakva objašnjenja zašto bi Logan umro u snu. Garth je rekao da je to frustrirajuće i zbunjujuće jer je njihov sin bio zdrav, tipičan dječak.

Usred iščekivanja odgovora koji možda nikada neće doći, porodica traži da se njihova porodica moli za njih. Potrebna im je molitva da ponovo obnove svoju porodicu. Potrebna im je molitva za podršku, utjehu i povjerenje u Boga u njihovim najmračnijim trenucima.

Iako je Loganov život bio kratkog vijeka, Rebecca je rekla da je Logan “živio život punim plućima”. Garth je dodao: “Naša srca su slomljena, ali znamo da su ga anđeli primili u nebo.”

Iako ne možemo zamisliti ili usporediti njihovu tugu, možemo poduprijeti ovu porodicu u svojim molitvama i moliti se Bogu da im nastavi pružati utjehu u njihovoj boli. Garth je u objavi na Facebooku napisao: “Molite se za njegovu porodicu koja se mora boriti sa životom s prazninom u svom domu i svojim srcima. Volimo te Logane.”

Ožalošćena porodica treba naše molitve i podršku.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala