UDOVICE EKREMA JEVRIĆA NEMA VIŠE U JAVNOSTI, RODILA MU JE ČETVORO DECE: Pogledajte kako izgleda iznenadićete se!

Retko kada se oglašavala a svašta se pisalo!

Šoumen i rijaliti zvezda Ekrem Jevrić preminuo je iznenada u martu 2016. godine, a iza sebe je ostavio suprugu Igbalu Jevrić i četvoro dece.

Nakon ove tužne vesti ubrzo su se pročule glasine da njegova udovica sprema pesmu, te da uskoro postaje pevačica. Međutim, ona je to demantovala.

– Teško mi je da pričam, kako mogu tako da pišu. Ostala sam bez Ekrema, imam četvoro dece kojima sad moram da budem i otac i majka. Ja nisam pevačica, nisam htela da uđem u te rijalitije ni dok je Ekrem bio živ, iako su nam nudili veliki novac – rekla je Igbala svojevremeno za “Fokuspress” i dodala:

– Mnogi ljudi su poverovali da je to istina da ja želim u rijaliti i da postanem pevačica. Ranije sam dok je Ekrem bio živ ćutala dok su nam izmišljali razne laži. Taj Ali King nije naš porodični prijatelj i Ekrem je s njima prekinuo sve odnose nakon laži koje je pričao. On je pre nekoliko godina dolazio kod nas i snimao sa Ekremom duet, a i u nekom njihovom spotu sam se i ja pojavljivala. Sad on to izgleda želi da iskoristi i da preko mrtvog Ekrema ponovo stiče popularnost. Ukoliko bilo šta objavi, mimo moje pismene dozvole, ja ću ga tužiti. Molim ga da me ostavi na miru – navela je ona.

– Ima li ko da mene i moju decu zaštiti. Zbog čega mi udaraju na obraz da ja samo dva meseca nakon Ekremove smrti snimam pesme i idem u rijalitije. Mene u životu, otkako je Ekrem umro, održavaju moja deca. Mi svakodnevno plačemo i nije nam do pesme. Ekremova smrt nas je zatekla i još se nismo povratili. Imao je samo 55 godina – zaključila je Igbala Jevrić tada za “Fokuspress” .

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala