NEĆETE VEROVATI KAKVOG MUŠKARCA JE VODITELJKA PINKA VODILA U KREVET: Razveo se zbog nje, SVI GA ZNAMO, opčinila ga!

Ljubav su na sve načine pokušavali da sakriju od očiju javnosti.

Maja Manojlović važi za jednu od najlepših lica na Pink televiziji, a gledaoce već nekoliko godina predano izvešatava o svim vestima u zemlji i svetu.

Ipak, pored svoje blistave karijere, voditeljka je svojevremeno bila glavna tema domaćih medija kada je uplovila u romansu sa slavnim fudbalerom Savom Miloševićem.

Foto: Printscreen

U vezi su bili 2015. godine, a ljubav su na sve načine pokušavali da sakriju od očiju javnosti. Voditeljka je tajno negovala svoju vezu sa poznatim fudbalerom, dok se u medijima pisalo da je ona navodno bila kamen spoticanja u njegovom braku, što je fudbaler nakon ozvaničenja veze oštro demantovao.

“Emotivni deo braka nije funkcionisao i zbog toga smo Vesna i ja odlučili da se razvedemo. Svi naslovi u novinama su izmišljotine, jer sam Vesni odmah rekao za Maju, a najbitnije mi je da ništa od toga ne povredi moju decu”, rekao je Savo tada za domaće medije.

Za emisiju “Premijera” Savo je tada i otkrio čime ga je Maja osvojila:

“Maja mi se dopala čim sam je ugledao. Sedeli smo u istom društvu, i kako nisam znao ko je ona, morao sam da se raspitujem i da je tražim na Jutjubu”, rekao je tada.

Ipak, do raskida je došlo nakon svega nekoliko meseci, a voditeljka je danas srećno zaljubljena u svog novog partnera kog nije prikazala javnosti, ali je u nekoliko navrata isticala da “ne može da zamisli svoj dan bez njega”.

foto: Printscreen
error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala