Brat je osmislio način kako teško bolesnoj sestri uljepšati boravak u bolnici

Sedmogodišnji brat je osmislio način kako teško bolesnoj sestri s Downovim sindromom uljepšati boravak u bolnici. Evo što je dizajnirao!

Tyler Cepkausas samo želi usrećiti svoju malenu sestru Emily čak i ako ne može uvijek biti s njom. On ima samo 7 godina, ali se brine za Emilyno zdravlje od kada zna za sebe. Emily ima Downov sindrom i defekt zbog kojeg ima problema s disanjem. Prvu operaciju srca imala je sa samo 3 mjeseca.

„Tyler je morao odrasti mnogo brže od druge djece“, rekla je Laurie, Tylerova majka, „On se s dvije i pol godine morao prilagoditi da postane brat osobi s posebnim potrebama. Prve tri godine njezinog života bile su život između doma i bolnice. Tyleru bolnice nisu niti malo strane“.

Od kada je Emily rođena, Tyler je bio njezin najveći fan i zagovornik. Provode svo svoje vrijeme zajedno i imaju snažnu vezu.

Boy Designs Special Hospital Gown To Keep His Little Sister's Spirits Up.

„Uvijek govorim da imaju jako posebnu vezu“, rekla je Laurie, „Bez obzira koliko je ona tužna, kada bi vidjela njegovu sliku ili bi on došao u posjet, ništa drugo ne bi bilo važno“.

Emily je do sada imala tri operacije srca, a čeka ju još nekoliko u budućnosti. Problem je u tome što će neprestano morati nadomještati dio njezinog srca.

Boy Designs Special Hospital Gown To Keep His Little Sister's Spirits Up.

Tyler se odlučio prijaviti za natječaj Starlight Children Zaklade kako bi dizajnirao bolničku halju koju bi nosila djeca u bolnicama diljem Amerike. Odlučio je svoj dizajn obogatiti raznim inspirativnim riječima koje su u njegovoj obitelji koristili prije Emilynih operacije: hrabrost, ljubav, borba, snaga.

Tyler je uskoro saznao i da je pobijedio. Rekao je: „Volim biti dobar. Nadam se da će moja halja učiniti djecu kao Emily sretnima. To je i bila cijela svrha ovoga“.

To je zaista predivan način da se djeci u bolnicama da hrabrosti da izdrže što god ih čeka.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala