Dječak (6) treba naše molitve nakon što mu je naneseno zlo zbog kojeg je u bolnici

Dječak treba naše molitve nakon što mu je zlim činom zapaljeno lice i ruka. Njegovi roditelji su ispričali što se dogodili.

6-godišnji Dominick Krankall zadobio je opekline trećeg stupnja nakon što ga je teniska loptica natopljena benzinom i zapaljena udarila u lice. Nažalost, dječakovi roditelji kažu da incident nije bio slučajan, već nasilni čin zlostavljanja.

Dominickova porodica živi u unajmljenom stanu u višeobiteljskoj kući u Connecticutu. A užasan incident dogodio se dok su se 6-godišnjak te 8-godišnjak i 11-godišnjak stanodavca igrali u dvorištu.

Djeca su u nekom trenutku iz šupe na imanju izvadila spremnik za plin. Tada je, navodno, gazdino dijete natopilo tenisku lopticu u plin, zapalilo je i bacilo Dominicku u lice.

Čula sam ga kako viče: ‘Mama, pomozi mi, zapalili su me’, prisjetila se dječakova majka Maria.

Prema riječima roditelja Dominicka Krankalla, ovo je samo najnoviji slučaj maltretiranja od strane djece stanodavca.

“Moj sin je maltretiran od strane ove djece već godinu dana”, rekla je Maria. “Toga dana su namjerno bacili loptu natopljenu benzinom koju su zapalili u lice mog sina. Zvali su ga imenom kako bi se okrenuo. Bacili su ga na Dominicka i ostavili ga vani da umre.”

Roditelji ukazuju na incident prije mjesec dana u kojem navode da je 8-godišnjak stanodavca gurnuo njihovog sina.

“Mogu izaći van, igrat će košarku 5 ili 10 minuta i sve se čini sjajnim. A onda prođe možda 10, 15 minuta i netko bude gurnut, netko se spotakne, netko strada”, izvijestio je otac Aaron Krankall. “Ovo se stalno događa, i tako mi je muka od toga… Trebam pravdu za mog sina.”

Vlasnik negira optužbe za maltretiranje. Policija pregledava snimke sigurnosnih kamera događaja i provodi očevid.

U međuvremenu, Dominick Krankall zadobio je opekline trećeg stupnja na licu, kao i na rukama. Sigurno će mu trebati molitve dok bude napredovao kroz dug i bolan put prema oporavku.

Iako je ovo zaista zastrašujući incident, Bog se pojavljuje na mnogo načina. Zajednica se okuplja oko Dominicka i njegove porodice i služi im kao ruke i noge Kristove.

“Imamo ljude koji donose obroke mojoj porodici prije nego što dođem kući, tako da oni jedu. Pomaže nam rodbina, dolazili su nam ljudi i rođaci te pomagali. jednostavno je bilo nevjerojatno”, rekao je Aaron.

Isto tako, financijska potpora prelila se na GoFundMe stranicu postavljenu za pomoć porodici. U samo nekoliko dana donacije su premašile 500 tisuća dolara! A u nastojanju da pomogne malom dječaku podići raspoloženje, zajednica je organizirala paradu ispred bolnice za Dominicka Krankalla.

Ono što se dogodilo njihovom sinu je užasno. Ali ljubav i podrška iskazani porodici Krankall služe kao snažan podsjetnik da veliki Bog pun ljubavi drži njih i malog Dominicka u svojim moćnim rukama!

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala