KOLINDA U NIKAD BRUTALNIJEM IZDANJU: Ljudi SKROZ ODLEPILI ZBOG NJE, svi gledaju u 1 DEO TELA, NIJE SVEJEDNO (FOTO)

Kolinda Grabar Kitarović učestvovala je na dodeli nagrada Atlantic Council Avards u Vašingtonu

Bivša hrvatska predsednica Kolinda Grabar Kitarović kontaktirala je pratioce na Instagramu iz Vašingtona. U Americi je bila na dodeli nagrada Atlantskog saveta. Kolinda je za tu priliku izgledala odlično. Nosila je dugu crvenu haljinu sa velikom mašnom koja je istakla njen struk.

Za ovo izdanje, Kolinda je dobila gomilu pozitivnih komentara od oduševljenih fanova. „Lepa žena“, „Suoer Edition“, „Prelepa“, „Prelepa“, „Kakva linija“, samo su neki od komentara ispod fotografije.

Oborila s nogu

Bivšia predsednica Hrvatsk ima obožavaoce širom sveta. Na svom Instagramu ima više od 320.000 pratilaca, a na toj popularnoj društvenoj mreži ima i par profila koje su otvorili njeni fanovi.

Među njima se izdvaja onaj pod nazivom Kolinda_gk.fan, koji ima više od 3.500 pratilaca. Ali nije jasno ko stoji iza toga, muškarac ili žena. Pretpostavlja se da se radi o zaljubljenom mladiću jer mu je Kolinda u nekim najavama stavila krunu na glavu.

„Volim svoj život jer si moj život ti“, istakao je nepoznati fan uz kolaž Kolindinih fotografija u jednoj od svojih objava.

Kolindin obožavalac skoro svakodnevno deli njene fotografije, a sudeći po njima, često je „špijunira” na društvenim profilima.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala