Obesila se glumica, stravične informacije upravo javljene!

Palavi je hitno prebačena u bolnicu MR Bangur u Kalkuti, gde je proglašena mrtvom

Bengalska TV glumica Palavi Dej, koja je glumila u emisijama poput Ami Sirajer Begam, Resham Dhapi, Kunjochaia, navodno je pronađena mrtva u svom stanu u Garfi, Kalkuta, u nedelju.

Glumica, koja je trenutno glumila u TV emisiji ‘Mon Mane Na’ kao glavnu žensku ulogu, pronađena je obešena o ventilator na plafonu, prema policijskim izvorima.

Palavi je hitno prebačena u bolnicu MR Bangur u Kalkuti, gde je proglašena mrtvom. Policija istražuje slučaj. Njeno telo je poslato na obdukciju. Vest je ostavila njene kolege i obožavaoce u dubokom šoku.

Na osnovu prvobitne istrage, policija sumnja da je Palavi umro samoubistvom. „Prima facie, izgleda da je u pitanju samoubistvo. Međutim, konačan zaključak se može doneti tek nakon što obdukcioni izveštaj bude dostupan. Počeli smo istragu nakon što smo podneli slučaj protivprirodne smrti“, rekao je istražni službenik, a citira IANS.

Foto: Printscreen/Youtube/Jagpal Jareda Reviews

Kako se saznaje, preminula glumica od 24. aprila ove godine boravi u iznajmljenom smeštaju u Južnoj Kolkati. Sagnik Čakraborti, za koga se kaže da je njen partner koji živi, boravio je sa njom u istoj rezidenciji od početka.