OSVOJIO NAS JE NESVAKIDAŠNJIM TALENTOM, A EVO KAKO DANAS IZGLEDA: Jedan je od Srba prognanih tokom Oluje! (FOTO)

Pevač se nije mnogo promenio od 2012. godine, i iako je nestao sa javne scene povremeno nastupa po klubovima

Zoran Stanić Zoja, mladić iz Inđije je koji je nebrojano puta oduševio publiku, kao i stručne žirije bio je jedan od učesnika koji su se okušali u pevačkim takmičenjima “Prvi glas Srbije” 2012. i “Pinkove zvezde”.

Osvojio je publiku svojim talentom. Pevao je sve od Silvane do Nirvane, a svi su bili u šoku kada je, iako je važio za velikog favorita, ispao veče pre finala takmičenja.

Zoran je jedan od Srba koji su tokom operacije “Oluja” 1995. godine proterani iz Hrvatske objavio je svojevremeno portal Poreklo.rs.

Prema dostupnim podacima, Zoran je rođen u mestu u Vojnić (Kordun) u tadašnjoj Republici Srpskoj Krajini, da bi do vojne operacije “Oluja”, 5. avgusta 1995. godine, živeo u Korenici (Lika). U Srbiju je došao sa 18 meseci, gde se njegova porodica najpre stacionirala u selu Podunavci, između Kraljeva i Vrnjačke Banje.

Tamo su živeli tri godine, da bi se odatle preselili u Inđiju. U toku izbeglištva, Zoran se našao u zdravstvenom problemu opasnom po život, zbog čega je proveo tri nedelje u bolnici.

U Inđiji je išao u dve osnovne škole – OŠ “Jovan Popović”, koju je pohađao do četvrtog razreda, i OŠ “Petar Kočić”. Osnovnu školu je završio kao vukovac, da bi potom upisao srednju Turističku školu, koju je završavao u vreme svojih nastupa u šou programu “Prvi glas Srbije” 2013. godine, kada je bio i finalista ovog takmičenja.

Muzikom je počeo da se bavi u osmom razredu osnovne škole, sa nekoliko drugara. Napravili su bend “SKY WINGS”, akasnije i Balkan beat bend u kojem je Zoran prva gitara i prvi glas benda. Mnoge poznate ličnosti vrlo visoko su ocenile njegov talenat.

Nakon najvećeg uspeha izjavio je da nije u kontaktu ni sa kim iz Prvog glasa Srbije.

– Iskreno ne čujem se često sa ostalim članovima, svako je krenuo svojim putem, svako se trudi da uspe. Ponekad se čujem i ispričam sa nekim od takmičara. Žiri nam konkretno nije ništa obećao, već produkcija koja nije uspela da nam izađe u susret, rekao je svojevremeno Zoran u jednom intervjuu.

Od tada Stanić se nije mnogo promenio, u međuvremenu skratio je kosu, a kako danas izgleda pogledajte u linku uznad.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala