OVO JE PRAVA ISTINA O NIKOLINI PIŠEK I VIDOJU RISTOVIĆU! Scene koje su prethodile pre SMRTI, sve se PREOKRENULO!

Inače, Nikolina i Vidoje su neposredno pre tragedije koja se dogodila planirali da se odsele iz Srbije u Hrvatsku.

Vidoje Ristović, istoričar umetnosti, preminuo je iznenada u 44. godini, a iza sebe je ostavio neutešnu suprugu Nikolinu Pišek i dve ćerke koje je dobio iz dva braka.

Nikolina je prethodnih godina često govorila o svom dragom i njihovoj porodici, a jednom prilikom je istakla da je Vidoje bio muškarac kojeg je najviše volela.

– Vidoje ima poverenja u mene i što se tiče uređenja može mi davati predloge, ali nema pravo uticati na situacije. Ja sam vrlo praktična i prostor mora biti funkcionalan, a onda estetika prolazi iz funkcije što je njemu potpuno strano. Ja sam čuvar ognjišta, kućni, domaćinski tip, a on je taj koji voli unositi nered u to, što je nekad dobra dinamika. Vidoje više voli izlaske i razbarušene situacije, koje ja moram kontrolisati da ne nastane potpuna anarhija – kazala je Nikolina Pišek za hrvatsku “Gloriju”, dok je o venčanju pričala na zanimljiv način.

– Nisam nikad poput većine devojaka ili žena maštala zamišljajući svoje venčanje. Iskreno, brak mi nikad nije bio na pameti. Nisam bila opterećena njime, postigla sam sve što sam želela, pa sam se tako ostvarila i u majčinstvu. Pomalo sam se čak osećala krivom što nikad nisam zamišljala svoje venčanje. Znala sam samo to da nikad ne bih mogla ući u brak s muškarcem od kojeg sam dominantnija. Tako o braku nisam ni razmišljala, sve do trenutka dok nisam upoznala Vidoja. Jer ovo što imam sa njim emotivnije je i jače od bilo čega pre. Tek sad mogu reći da proživljavam ljubav u punom smislu te reči. Šta kod njega najviše cenim? To što je pravi, autentični muškarac, vrsta za koju sam mislila da uistinu više ne postoji – ispričala je Nikolina 2013. za “Jutarnji list”.

Inače, Nikolina i Vidoje su neposredno pre tragedije koja se dogodila planirali da se odsele iz Srbije u Hrvatsku.

Tamo su, kako pišu domaći mediji, vilu kupili na kredit.

Kako kaže izvor za “Kurir”, u pitanju su dve pozajmice od po 400 hiljada evra, odnosno ukupno 800 hiljada evra, za šta su stavili hipoteke.

Nekretnina je vredela ukupno milion i po evra, što znači da su ostatak od 700 hiljada evra platili u gotovini.

Nikolina sad kao vlasnica kuće mora da otplaćuje rate kredita koje su sigurno visoke, a ta kuća očigledno neće biti predmet podele imovine jer se nije vodila na Vidoja.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala