Baka snimila reakciju unuke koja je dobila brata, pokorila je internet

Baka je snimila i objavila na internetu reakciju dvogodišnje unuke koja je uprava dobila brata. Raznježila je milione ljudi na društvenim mrežama.

Madeline je 2-godišnjakinja koja je ludo reagirala na rođenje svog malenog brata. Trebalo joj je malo vremena da shvati što joj baka i djed pokušavaju reći.

Jednu večer su ju mama i tata ostavili kod bake i djeda te su negdje otišli. Tu je večer Madeline napravila čestitku za svog malenog brata jer je znala da će se uskoro roditi, no nije znala da je on već i stigao.

Slijedeće jutro joj je baka rekla sretne vijesti: „Kada je bila noć mama i tata su otišli u bolnicu. Kada su bili tamo netko je došao iz maminog trbuha“.

Madeline nije mogla shvatiti što to baka želi reći.

Tada su ju baka i djed pitali tko je došao iz maminog trbuha, a Madeline je rekla: „Ja“. Nije bila u krivu.

Tada joj je djed malo bolje objasnio da je stigao njezin brat i da će ga uskoro ići vidjeti.

Madeline je pitala. „Moj je brat došao iz maminog trbuha?“

Činilo se kao da ne vjeruje da se to dogodilo. No baka i djed su joj strpljivo sve to ponovili, a ona je postajala sve uzbuđenija. Tada je skočila sa stolice kako bi se sredila za svog malenog brata.

Počela je užurbano tražiti svoju najdražu haljinu. Tada se sjetila da je napravila i čestitku tako da je promijenila smjer trčanja te je otišla spakirati čestitku. Čim je to bilo gotovo vratila se potrazi za haljinicom. Na svu sreću, baka i djed su ju već pripremili te su joj pomogli da se sredi za brata.

Tada su otišli u bolnicu kako bi Madeline upoznala svog brata Harveya.

Baka, vješta s tehnologijom, je sve to snimila i stavila na Internet.

Uskoro je stavila još jednu snimku na kojoj Madeline u naručju drži svog brata (i najboljeg prijatelja) te mu pjeva pjesmicu.

Zaista je predivno vidjeti takvu ljubav sestre prema bratu. Ovaj će dvojac zasigurno uvijek čuvati jedno drugo i voljeti se.