Djevojčica rođena bez lica iznenadila doktore i nasilnike koji su je ismijavali

Djevojčica Juliana rođena je bez lica, no svojom borbenošću je iznenadila doktore i nasilnike koji su je ismijavali.

Juliana Wetmore imala je težak dolazak na ovaj svijet. Njezina mama Tami imala je težak porod i nije odmah vidjela Julianu. Suprug Thom Wetmore je fotografirao njihovu novorođenu djevojčicu kako bi pripremio svoju suprugu za Julianin šokantni izgled.

“Gdje je ona? Gdje joj je lice?”, šapnula je Tami.

Juliana Wetmore rođena je s nedostatkom gotovo 40% kostiju na licu. Ona ima genetski poremećaj nazvan Treacher-Collinsov sindrom koji deformira lice. Ova rijetka bolest utječe na kost formiranu u glavi i može uzrokovati probleme s disanjem, sluhom i prehranom.

Julianini roditelji brzo su zaključili da je njihova kći s razlogom rođena drugačija. Ali nažalost, nisu svi razumjeli njezino stanje.

Jedan internetski nasilnik otišao je tako daleko rekavši da je Juliana “trebala biti eutanazirana”.

Liječnici i porodica su svjesni da su to komentari iz neznanja. Znaju da Juliana na ovom svijetu ima posebnu svrhu podučavati druge da knjigu ne sude prema koricama.

Od samog rođenja do danas je toliko dobrodušnih neznanaca slalo porodici e-mailove i poruke podrške. Roditelji kaže da koriste Julijaninu priču kako bi naučili djecu da vas ono iznutra čini lijepom osobom.

“Ova je priča toliko veća od nas ili Juliane”, rekao je Thom.

Juliana danas ima 17 godina, imala je više desetaka operacija i trebat će joj još. Ona je vrlo pametno i umjetničko dijete koje voli provoditi vrijeme s prijateljima. Dok je kod kuće, puno ljubavi dobiva od starije sestre Kendre koja Juliani redovito govori koliko je voli.

Juliana ima i vrlo posebnu sestru Danicu. Danica je živjela u sirotištu u Ukrajini prije nego što su je Thom i Tami pronašli.

Proveli su dvije godine prolazeći kroz postupak posvojenja kako bi je učinili dijelom svoje porodice. Od tada su usvojili još dvoje djece koje su obasuli svojom ljubavlju.

Danica i Juliana su blagoslovljene što imaju tako divnu porodicu i posebnu sestru koja razumije njihove jedinstvene izazove. A što je najvažnije, oni imaju veliku vjeru!

“Bog ti nikad ne daje više nego što možeš podnijeti. Morate odlučiti to podnijeti.”, rekao je otac Thom.