Očuh je ispunio najveću želju svoje malene prijateljice

Tim Bobbit je imao nekoliko jako sretnih dana koji su uključivali ženidbu za svoju srodnu dušu, ali i posvajanje njezine kćeri, Kylee.

Svoje je priče i doživljaje s Kylee, kćeri svoje supruge, još i prije dokumentirao na Internetu. Uvijek je govorio kako je ona zabavna te da je njegova „malena prijateljica”.

Mnogo su vremena provodili zajedno te su se neprestano družili.

Ona je bila uz njega bez obzira na sve. Kada se bolje prouče njegove snimke, čini se da je njihovo prijateljstvo dokumentirao nekoliko godina. Tijekom tog vremena, oni su se sve više zbližavali te su stvorili predivnu povezanost oca i kćeri.

Jedan od Timovih najljepših dana je bio dan kada je oženio Annie. Na taj dan je Kylee pitala Tima da ju posvoji. Naravno, Tim je bio presretan tom željom tako da je odlučio učiniti sve kako bi ju ispunio.

Jedan od Kyleenih najljepših dana bio je kada ju je Tim napokon posvojio. Kylee je bila uvjerena da ju je Tim pozvao na porodično fotografiranje dok nije izvadio pismo i počeo ga čitati.

Prisjetio se prvog trena kada ju je upoznao, pričao je o dobrim trenutcima koje je dijelio s njom i njezinom mamom. Cijenio je trenutke kada bi ju mogao ušuškati, jesti s njom, gledati ju kako odrasta u divnu djevojku te biti osoba kojoj ona dolazi kada je povrijeđena ili uplašena.

Tim je u pismu opisao da bi volio gledati Kylee kako odlazi na fakultet i voditi ju do oltara kako oci čine. Tada je završio riječima:

„I razlog zbog kojeg ću jednog dana sve to moći učiniti je jer te danas, sa svim našim prijateljima i porodicu, mogu posvojiti”.

Kyleene oči su se ispunile suzama te se bacila u naručje svom tati. Tada joj je Tim uručio maleni prsten, a porodica im je došla čestitati.

Ovaj dio njihove priče ima zaista sretan kraj, ali se priča i dalje nastavlja dok ovaj divni duo dijeli svoje avanture na internetu.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala