Umrla je dvije sedmice prije vjenčanja, a iznenađenje koje je dečko našao ga je slomilo

Djevojka je umrla samo dvije sedmice prije zakazanog vjenčanja. Iznenađenje koje je zaručnik našao na njezinom mobitelu ga je slomilo.

Kad je udovac John Polo pregledavao slike na mobitelu svoje pokojne žene, naišao je na sliku svoje srednjoškolske ljubavi u vjenčanici koju je namjeravala nositi na vjenčanju.

Tu haljinu nije više nikada odjenula, a John ju nikada nije vidio u njoj. Vidio ju je tek nakon smrti svoje odabranice, i to samo na slici, na kojoj ju ona isprobava i sja od sreće.

Njegova nesuđena supruga Michelle umrla je samo dvije sedmice prije planirana vjenčanja. John je na Facebooku o tome napisao sljedeće: „Građanski smo se vjenčali nekoliko dana prije njezine prve operacije. Učinili smo to na brzinu. Da bismo bili muž i žena. Nismo znali hoće li preživjeti operaciju.“

Nakon što joj je već bio dijagnosticiran kožni sarkom, počela se je žaliti na bol u leđima te su joj morali ukloniti tumor na bubregu. Nažalost, rak se je vratio nakon tri godine i zahvatio sve moguće organe: pluća, maternicu i trticu. Više nije bilo pomoći. Stoga su supružnici odlučili crkveno se vjenčati.

Njezin je muž napisao: „Umrla je dvije sedmice prije nego što smo se trebali vjenčati. Žalim zbog toliko toga. Najviše što ju nisam odveo pred oltar. Ali nabavila je vjenčanicu. Vjenčanicu kakvu je sanjala. Toliko ju je voljela…“

Otkriće te fotografije bila je radost u žalosti za Johna, koji je to odlučio podijeliti na Facebooku: „Sedmicu nakon njezine smrti naišao sam na ovu fotografiju u njezinu mobitelu. Ležao sam nepokretan u krevetu, istodobno sretan i slomljen. Plakao sam i smijao se zbog toga kako je izgledala i kako se je držala. Moja mladenka. U svojoj haljini.“

Prema savjetu svoje Michelle, John je pokušao zaboraviti svoju tragediju tako što je pomagao drugima koji su izgubili svoje voljene. Dok je bila živa, Michelle ga je tješila ovim plemenitim riječima: „Johne, ne možemo promijeniti svijet. Loše stvari će se i dalje događati.

Ali ako svojom boli možeš nekomu pomoći, za njega će se svijet promijeniti. Zato učini nešto dobro iz naše nesreće.“ John je to i učinio volontirajući u udruzi udovaca i pružajući potporu ožalošćenima na Facebooku i svojem blogu Better Not Bitter Widower.

I dok John Polo čuva svoja sjećanja na Michelle, postovi koje objavljuje zadivljujući su i pokazuju kako sigurno korača u budućnost, otvorena srca, imajući pred sobom jasno postavljen cilj: „Želim dugo živjeti. Želim se ponovo oženiti i imati unuke. Želim pisati i poučavati. Želim prenijeti svoju poruku svijetu. Želim svijetu reći što sam naučio o ljubavi, gubitku, žalosti i utjesi. Ali, kada dođe moje vrijeme, idem onamo. Zapravo, trčim onamo! Da bih ju vidio. U toj haljini.“

Widower discovers photo of wife in the wedding dress he never got to see  her in

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala