AU! PROCURELA ZABRANJENA FOTKA ČOLINE MLAĐE ĆERKE! U krevetu sa dečkom,on RASPOJASAN I GO: Šta li će joj reći tata?

Lara Čolić proslavila godišnjicu veze!

Da je u vreme njegove najveće popularnosti postojao Instagram, Zdravko Čolić bi, bez sumnje, imao rekordan broj pratilaca, a verovatno bismo nešto više saznali i o njegovom privatnom životu. Iako je i danas prilično škrt na rečima kada govori o ženi i deci, njegove ćerke prilično su aktivne na društvenim mrežama i ne kriju kako žive.

Unu Čolić već smo dobro upoznali, a sada je došao red da upoznamo i njenu mlađu sestru Laru, koja je rođena 2006. godine. Ona je ovih dana obeležila godišnjicu emotivne veze, a tim povodom objavila je i fotografiju sa dečkom, nastalu u spavaćoj sobi.

Ovo nije prvi put da je Lara slikala svog partnera. Prethodnu objavu, na kojoj je u zagrljaju misterioznog muškarca, pratila je poruka: „On ima mesto u mom srcu koje niko nikada neće imati“.

Imajući u vidu reči Zdravka Čolića izgovorene pre nekoliko godina, verujemo da mu nije lako.

‒ Ponosan sam na svoje ćerke, kao svaki otac. Ja sam tu da ih podržavam i ispunjavam njihove želje. Već lagano počinje i odbrana od dečaka. Ne znam kako ću se izboriti s tim, to mi je najgore. Ali, opet, sve je to život i potpuno normalna stvar.

Foto: Instagram/printscreen
FOTO: Instagram/printscreen
error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala