JELENA BAČIĆ ALIMPIĆ OBJAVILA SLIKU IZ BOLNICE! Ultrazvuk pokazao nalaze dojke!

Zdravstveno stanje Jelene Bačić Alimpić još jednom je bilo pod znakom pitanja

Od povrede kičme, zbog koje je tri dana nepomično ležala u krevetu, a zatim mesecima praktikovala naporne terapije dok se nije dovela u normalu, zdravstveno stanje Jelene Bačić Alimpić bilo je i više nego odlično. Spisateljica se širokim osmehom na tu temu često hvalila pratiocima na “Instagramu”, a koliko je zapravo fizički, pa i psihički bila dobro u najvećoj meri govore njeni dobro skrojeni romani, među kojima i poslednji “Kletva”.

Foto: printscreen

Knjigu, na kojoj je dugo i vrlo brižljivo radila, Jelena ovih dana širom zemlje i regiona prezentuje čitalačkoj publici, uvek spremna da sa onima koji su došli da je ispoštuju popriča, fotografiše se i da im autogram. Danima fanovi posmatraju kako se nekadašnja voditeljka nosi sa poverenim joj zadacima i komentarišu da izgleda lepše nego ikada. Tvrde da je najverovatnije to odraz njene unutrašnje lepote, ali i da je odlično zdravstveno stanje Jelene Bačić Alimpić takođe uzrok tome.

Poslednja Jelenina fotografija na “Instagramu” na trenutak ih je, međutim, zbunila i istovremeno zabrinula. Pratiocima na “Instagramu” ona se, naime, javila iz bolnice, gde je, kako se posle doznalo, obavila preventivni ultrazvuk dojke i mamografiju. Budući da su analize pokazale da je sve u najboljem redu odlučila je da damama pošalje edukativnu i upozorvajuću notu koja glasi da preventiva glavu čuva. Ispod slike sa omiljenom doktorkom napisala je.

– Svake godine na proleće redovan, preventivni pregled 3D mamografija kod moje prof. dr Dragane Bogdanović Stojanović je kao dodir leptira. Mamografija na 3 godine, a ultrazvuk svake, za žene u mojim godinama se preporučuje – poručila je Jelena.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala