SESTRA MARIJANE IZ VELIKOG BRATA OTKRILA TUŽNU ISTINU!

Policija i dalje traga za Marijanom Seifert, a njena sestra Maja Kovačević otkrila je drugu stranu njenog života.

Pobednica regionalnog Velikog Brata Marijana Seifert nestala je 27. aprila u Zagrebu i od tada joj se gubi svaki trag. Nestanak je prijavio njen suprug Karlo Seifert, a povodom nemilih okolnosti oglasila se njena sestra Maja Kovačević.

Jedino što je policija za sada pronašla, i to prvog dana potrage kod zagrebačkog Mosta mladosti, u naselju u kojem žive Marijana i njen suprug, jesu njene lične stvari, dokumenta i mobilni. Novih informacija o nestaloj nema, a policija i dalje intenzivno traga.

Marijanina sestra otkrila je neke druge stvari o Marijani i ispričala kakva je, zapravo, bila.

“Ona se na napolju, pred ljudima, pravila jaka. Nije želela da pokaže koliko je iznutra krhka i nežna, a u stvari ju je jako pogađalo šta ljudi o njoj govore i zbog toga je duboko u sebi patila. Ti loši komentari i zli jezici su i te kako uticali na njen život. Svima je želela da ugodi i nažalost, baš zbog takvog stava, često je sama sebi najviše znala da našteti. Ali, šta god da je radila, njena su joj deca uvek bila na prvom mestu”, otkrila je Maja i dodala da policija i dalje radi na slučaju.

‘Nemamo nikakvih novih informacija. Policija je ispitala svu rodbinu, prijatelje i poznanike, a koliko znam, još uvek pretražuju njen mobilni. Ovo je agonija koju nikada nikome ne bih poželela. Roditelji su potpuno slomljeni i izuzetno teško se nose s tom celom situacijom, s tim iščekivanjem, neizvesnošću…”

Foto: Youtube

“Jedino što želimo je to da Marijanu pronađu, jer ovo je neizdrživo”, rekla je Maja kroz suze.

Marijana ima dvoje dece. Iz prvog braka ima 12-godišnju kćerku, a iz braka s Karlom ima sina starog nešto više od godinu dana.

“Svako dete je sa svojim ocem”, otkrila je Maja, sestra nestale Marijane.

Marijana Seifert, nekada Črvljak, poznata je po učešću i pobedi u regionalnom Velikom Bratu 2011. godine u Srbiji. U rijaliti je ušla kao udata žena, tada supruga Ivana Čvrljka kojeg je javno prevarila s Nikolom Nemeševićem Nemešom, s kojim je kasnije kratko bila u braku.

Rođena je 1984. godine u Splitu.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala