ŽARKO LAUŠEVIĆ NAPUSTIO ZAUVEK

Anita je nosila kućnog ljubimca, a mnogi su komentarisali koliko je zgodna

Žarko Laušević sa suprugom Anitom sleteo je u nedelju oko podne u Beograd.

Anita je nosila kućnog ljubimca, a mnogi su komentarisali koliko je zgodna.

Foto: Printscreen youtube

Kako se saznaje od prijatelja koji ih je sačekao, glumac i njegova supruga više ne planiraju da se vraćaju u Ameriku.

– Vratili su se zauvek – rekao je njihov prijatelj.

Žarko Laušević uživao je status miljenika lepšeg pola, ali njegovo srce pripadalo je samo dvema damama, čiji su se putevi i te kako zapleli.

Naime, tokom prvog braka sa Majom, sa kojom ima ćerku Asju i sina Dušana, ovaj šarmer zaljubio se u Anitu Roganović, s kojom je kasnije dobio ćerku Janu.

Anitu, danas Laušević, upoznao je krajem osamdesetih, na snimanju filma “Boj na Kosovu”. Odmah se zaljubio u nju, ali rešio je da ipak sačuva brak, a i Anita se potom udala i rodila ćerku. Putevi su im se opet kasnije ponovo ukrstili. Inače, Anita je rođena je 1966. godine u Ljubljani i radi kao profesionalni šminker.

O Aniti se malo toga zna a s Lauševićem ima ćerku Janu i ima veoma uspešnu karijeru.

Glumčeva supruga radila je na veoma popularnim projektima kao što su “Seks i grad” i “Spajdermen 2”, i sarađivala je s velikim zvezdama Holivuda, poput Leonarda Dikaprija i Kejt Vinslet.

Nedavno je za svoj rad dobila i prestižnu nagradu.

– Ovo je ostvarenje sna. Nisam mogla ni da zamislim, kada sam se 1997. preselila u Njujork da ću stajati ovde – rekla je Anita nakon što je preuzela svoje priznanje.

Brak sa Anitom je Žarku drugi po redu, a o sadašnjoj supruzi, koja je kada su se upoznali već bila udata, je pisao i u svojoj knjizi “Godina prođe, dan nikad”.

– Bila je ponovo Anita. Da, nama se desila ljubav. Sreli smo se na snimanju filma ‘Boj na Kosovu’. Ona je maskerka. Shvativši da ja ipak želim da sačuvam svoj brak, ona se tada udala i rodila ćerku. Andreu. Bez ‘j’ . Dolazi otmena, visoka, lepa. ‘Razvodim se’, reče mi danas – ovako je glumac opisao njihovu ljubav.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala