Nakon svađe ostavila je muža i sina: Dva dana kasnije, objavio je potresno pismo

Nakon svađe žena je ostavila svog muža i sina. Dva dana kasnije, muž je na Facebooku objavio potresno pismo koje je htio da vidi, prenosi Goodtimes.

Ovom tati radni dan je vrlo težak … Nakon dugog, napornog dana u uredu vraća se iscrpljen kući s posla, gdje jednostavno samo padne u krevet, upali TV i gleda utakmicu bez da mu djeca viču nad glavom, a žena kritizira jer ne pomaže oko kućanskih poslova.

Tog dana mu je prekipjelo i između njih dvoje počela je žestoka svađa, nakon koje je žena pokupila stvari i otišla iz kuće. Kada se, ni nakon dva dana, nije vraćala, njezin suprug joj je odlučio napisati pismo i objaviti ga na svom Facebook profilu:

“Draga moja,

Prije dva dana imali smo veliku svađu. Stigao sam umoran s posla i samo sam htio gledati TV.

Kad sam te vidio, bila si iscrpljena i nervozna. Borila si se s djecom jer nisu htjeli da idu u krevet.

Što sam učinio? Samo sam pojačao zvuk.

To te je učinilo još ljućom. Rekla si mi da me ne bi ubilo da ponekad malo pomognem. “Odgovorio sam ti da ja po cijeli dan radim, a ne sjedim kući i igram se s djecom.”

Naša svađa je otišla toliko daleko da si počela plakati. Rekao sam okrutne stvari, a ti si vikala na mene. Spakirala si nekoliko stvari i izjurila iz kuće. Ostao sam sam s djecom u dnevnom boravku.

Morao sam pripremiti večeru i spremiti djecu za spavanje. Sljedećeg dana nisi se vratila i to je značilo da ponovo moram brinuti o djeci.

Bio sam svjedok plača, vike i frustracija.

Saznao sam da često nisi imala vremena ni da se istuširaš. Naučio sam kako je to kada u isto vrijeme kuhaš ručak i paziš da ne iskipi mlijeko.

Iskusio sam kako je to po cijeli dan biti unutra i ne moći popričati s nikim starijim od 10 godina.

Naučio sam kako je to kada ne možeš jesti na miru i opustiti se, jer uvijek netko od djece nešto hoće. Želio sam spavati 20 sati bez prestanka, ali bih nakon 3 sata bio probuđen plačom djeteta.

Dva dana i dvije noći sam hodao u tvojim cipela, a i sada te razumijem.

Razumijem zašto si toliko umorna.

Razumijem da biti majka iziskuje stalne žrtve i odricanja. Razumijem zašto si nervozna, jer se nisi mogla osloniti na mene, svog partnera. Nisi se mogla zabaviti, uživaš u izlascima ili, jednostavno, odspavati na miru.

Razumijem koliko je teško to može biti zatvoren cijeli dan u kući i skrbiti o djeci. Osjećaj u zatvorenom prostoru, a na otvorenom privlači život više.

Jasno mi je da biti majka znači nositi najveći teret u društvu. Teret koji nitko osim tebe ne može shvatiti.

Pišem ovo pismo jer želim da znaš da ne samo da mi nedostaješ, već želim i ti obećati da nijedan dan neće proći, a da ne kažem:

Ti si nevjerojatno hrabra, ti si divna supruga i majka! Divim ti se.”

Ovo pismo obišlo je svijet, a nije ni čudo! Napisano je iz srca i sve u njemu je potpuna istina, u kojoj su se prepoznale sve majke, ali i očevi koji sami moraju brinuti o djeci.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala