Majka je hitno trebala roditi, ali nije znala u kakvom stanju će je liječnik dočekati

Trudna majka Alyssa Stanghellini se prijavila u Dignity bolnicu u Kaliforniji, ali nije znala da je njezin liječnik bio ozlijeđen.

Alyssa je počela imati trudove ranije te večeri te je bila u bolovima, a tada je saznala od svog liječnika Georgea Alkhourija da srce njezine bebe usporeno kuca i da mu je oko vrata omotana pupčana vrpca.

Doktor Alkhouri pratio je Alyssinu situaciju preko mobitela od kuće te je znao da mora odmah doći u bolnicu i izvesti carski rez.

Inače mu je do bolnice trebalo 10 minuta, ali ispalo je da će mu taj dan put biti duži jer ga je udario automobil kojim je upravljao pijani vozač zbog čega je bio ozlijeđen, a njegov auto oštećen.

Policajac je čuo što se dogodilo te je dopustio doktoru da odmah ide izvesti carski rez na Alyssi. Porodio ju je stojeći na jednoj nozi dok je druga krvarila. Njegovo lice je još bilo puno ostataka stakla od razbijenog vjetrobranskog stakla.

Alyssin sin, Bradley, došao je na svijetu u 1:03 u noći. Nekoliko dana nakon poroda, Alyssa je čula što se dogodilo njezinom liječniku. Bila je jako zahvalna liječniku koji je učinio sve u svojoj moći da njezin sin sigurno dođe na svijet. Doktor Alkhouri se sada oporavlja.

„Osjećam kao da je Bog upravljao cijelom ovom situacijom tako da sam jako zahvalna što je doktor Alkhouri uspio stići iako je bio ozlijeđen“, rekla je sretna majka, „Ne znam bi li Bradley bio s nama da on nije došao.“

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala