PUČE BRUKA! Konobarica snimila VIDEO SA MUŠTERIJOM, tražio joj je OVO (VIDEO)

Jedna barmenka postala je viralna na društvenim mrežama nakon što je podelila uznemirujući razgovor koji je imala s jednim od svojih mušterija

Kada ste barmen nikad ne znate šta možete da očekujete u svakoj smeni. Svaki ugostiteljski posao je težak, ali kada u njega umešate alkohol, stvari postaju gore. Tako je jedna barmenka postala viralna na društvenim mrežama nakon što je podelila uznemirujući razgovor koji je imala s jednim od svojih mušterija, piše Mirror.

Kajla Elik na TikToku podelila je video u kojem je snimila deo razgovora koji je imala s muškim gostom u 10 sati tokom jutarnje smene. Objasnila je da je počela da se oseća neugodno jer nije nikog drugog bilo u baru pa je odlučila da snimi celu interakciju. U videu, nepoznata mušterija iznenada upita Kajlu: “Mogu li samo jednom da vidim tvoja stopala?”

“Moja… Šta?”, Kajla odgovara.

@chickfillkayyy it was 10 am #bartender ♬ original sound – kayla elick

“Tvoja stopala”, ponavlja, na šta Kajla zbunjeno odgovara: “Moja stopala?”, pre nego što mu u šali pokaže levu nogu i pogleda u kameru.

U tom trenutku se drugi muškarac ubacuje i kaže: “Ne, to su cipele.”

Barmenka odbija odlučno kaže “Ne pokazujem noge”. Njen video brzo je prikupio više od 4 milliona pregleda, a mnogi korisnici su interakciju nazvali jezivom i zabrinjavajućom. “Ovo će ti možda platiti račune, ali nađi posao gde te dobro plaća i u boljem si okruženju”, savetovala je jedna korisnica, dok je druga rekla: “10 ujutro? Isuse, prerano je za to. Tako mi je žao što moraš da prolaziš kroz to.