Mama je vidjela sina kako kleči i moli se u trgovini, a onda je uočila zid iznad njega

Majka se uplašila misleći da se njezin sin izgubio. Kasnije ga je vidjela kako kleči i moli se u trgovini ispred zida.

Jedan od najgorih trenutaka u životu bilo kojeg roditelja jest kada se okrenu na javnom mjestu, a njihovog djeteta odjednom nigdje nema. Taj užasan osjećaj kada ne znate gdje vam je dijete može biti stresan, pogotovo u velikim trgovinama kao što je Walmart.

Jedna majka je kupovala u Walmartu te je dobila isti taj užasan osjećaj da se njezin sin izgubio, no, na sreću, njezina je priča završila na neočekivan i jako divan način.

Okrenula se kako bi ga potražila, a našla ga je na mjestu gdje je najmanje očekivala. Njezino je dijete bilo na prednjem ulazu u trgovinu, klečao je ispred postera za nestalu djecu i molio se za njihov siguran povratak kući.

Veliko srce njezinog malenog dječaka je svima otopilo srca kada je priča prvi puta objavljena u Teksasu 2017. godine. Nedavno je fotografija tog dječaka kako se moli ponovno počela cirkulirati društvenim mrežama.

Jedan od opisa fotografije je slijedeći: „Morala sam otići u Walmart. Okrenula sam se da provjerim da je moj sin pokraj mene. Umjesto da je bio uz mene pronašla sam ga kako kleči ispred plakata za nestalu djecu i kako se moli za njih.“

Fotografija je objavljena i na Facebook stranici Bring Aubrey Home jer je Aubrey Jayce Carroll jedno od nestale djece na tom plakatu.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala