Rekli su joj da nikada neće moći zatrudnjeti, no njezina beba dokazuje da doktori nisu bili u pravu

Liječnici su Chelsei Bannatyne rekli nikada neće moći zatrudnjeti. Zamislite njezino oduševljenje kada ju je Bog blagoslovio s njezinom čudesnom bebom!

U dobi od 23 godine, liječnici su Chelsei iz Glasgowa u Škotskoj objavili poražavajuće vijesti. Iako je još bila tako mlada i tada nije pokušavala dobiti dijete, Chelsea je samo osjetila da nešto nije u redu. Imala je nepravilne menstrualne cikluse i mogla je samo reći da nešto nije u redu.

“Kao da mi je tijelo govorilo da nešto nije u redu”, prisjetila se.

Liječnici su potvrdili njezine najgore strahove kada su mladoj ženi rekli da će biti nemoguće zatrudnjeti jer je neplodna i u ranom je početku menopauze.

“Kada sam saznala da sam neplodna, bila sam u vrlo lošem stanju”, objasnila je Chelsea. “Srce me boljelo za budućnost. Osjećala sam se kao da sam izgubila svoju svrhu kao žena i nisam znala kako bi netko želio biti s nekim ko mu ne bi mogao pružiti porodicu.”

Neko je vrijeme Chelsea Bannatyne pokušavala sve kako bi povećala razinu estrogena. Ali na kraju je prihvatila svoju dijagnozu i odustala od trudnoće.

“Potpuno sam odustala”, rekla je. “Odlučila sam prestati razmišljati o tome na neko vrijeme i uživati ​​u svom životu.”

Rekli su joj da nikada neće moći zatrudnjeti, no njezina beba dokazuje da  doktori nisu bili u pravu - Međugorje Info

Tada se jednog dana Chelsea iznenada iznenada osjećala drugačije. I iako je mislila da joj je nemoguće zatrudnjeti, nešto joj je govorilo da napravi test na trudnoću.

“Nemam pojma zašto sam napravila taj test. Imala sam samo čudan osjećaj u sebi – rekla je. “Kad se pokazao pozitivnim, briznula sam u plač. Toliko sam plakala da sam zapravo povraćala.”

Odlazak liječniku na ultrazvuk potvrdio je da se dogodilo nemoguće! Chelsea Bannatyne bila je trudna sa svojom čudesnom bebom, Laykeom.

Liječnici još uvijek nisu sigurni kako je Chelsea uspjela zatrudnjeti kada bi za nju trebalo biti nemoguće zatrudnjeti.

“Liječnici su na kraju rekli da imam preuranjenu privremenu menopauzu. Gotovo kao da dođe i prođe – objasnila je. “Još uvijek to ne razumiju 100 posto.”

I dok neizvjesnost kod nje uzrokuje zabrinutost o mogućnosti buduće djece, ona je nevjerojatno zahvalna na blagoslovu koji je dobila u svom sinu.

“Vjerujem da se sve događa s razlogom. Moj život se potpuno promijenio i moj se svijet vrti oko mog sina. On je nevjerojatna beba i ima tako sjajan mali karakter – rekla je. “Layke je naše čudo. Jednostavno ne mogu vjerovati da je ovdje, nakon što sam prihvatila činjenicu da nikada neću moći imati dijete prirodnim putem.”

Naravno, znamo da Bogu apsolutno ništa nije nemoguće! Kakav je sjajan blagoslov Chelsea primila i nema sumnje da Gospodin ima velike planove za ovog malog dječaka!

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala