Mlada izgubila 63 kilograma, šokirala je goste na vjenčanju (FOTO)

Pretila mlada je izgubila 63 kilograma prije svog dana vjenčanja i svojom preobrazbom zgranula goste. Claire Williams (44) iz Walesa provela je većinu života tješeći se hranom. Visoka je 152 centimetra i težila je 125 kilograma, pa se pomirila s tim da će uvijek biti gojazna.

Međutim, kad je netko okrutno zadirkivao njenog zaručnika Matthewa (50) da je u vezi s “debelom ženom”, odlučila je uzeti stvar u svoje ruke i krenuti putem zdravlja.

Sad je neprepoznatljiva. Do oltara je prošetala s upola manje težine i time šokirala porodicu i prijatelje na svom vjenčanju.

– Da sam ostala gojazna, mislim da ne bih imala hrabrosti prošetati do oltara. Gubitak kilograma me je u potpunosti preporodio. Sad sam puna energije. Osjećala sam se divno na svojoj svadbi – zadovoljna je Claire.

Budući da je bila bucmasta i kao dijete, Claire je postupno na težini kroz godine, pa je napomenula da se s tim bila pomirila.

– Svaku hranu koju bih vidjela bih strpala u usta. Jela sam velike količine kruha, skoro veknu dnevno. Jela sam ga uz svaki obrok dnevno – prisjeća se Claire.

Težina ju je sprječavala i da bude mobilna. Kad bi sela na sjedište u avionu, ne bi uopće ustajala, u strahu da pojas neće ponovno moći vezati.

Međutim, nakon gubitka kilograma, Claire je shvatila da ima i izraslinu na stomaku. Doktori su otkrili da je tumor, pa su joj ga uspješno odstranili. Ispostavilo se da nije bio u pitanju maligni tumor.

– Matthew me bezuvjetno voli. Upoznao me je kad sam bila gojazna. Ljudi bi ga pitali zašto je u vezi sa takvom ženom. Da nemam njega, ne bih bila zdrava i sretna žena kakva sam danas – smatra Claire.