KARLEUŠA,DA TI KAŽEM NEŠTO! Arkanov SIN Vojin Ražnatović PRVI PUT REŠETAO BEZ MILOSTI: Veljko i Ceca su BILI U ŠOKU

Inače, Željko Ražnatović Arkan, koji je ubijen pre skoro 20 godina u Interkontinentalu, imao je devetoro dece sa pet žena.

Vojin Ražnatović se pre par godina uživo uključio u radijsku emisiju Nenada Škundrića “Sve po spisku sa Škundrićem”, a i dan danas se prepričava njegovo uključenje.

Kako je sam izjavio, ovo je bilo njegovo prvo gostovanje u nekoj emisiji kada je region u pitanju.

foto: Printscreen, Kurir

Intervju je izazvao razne polemike s obzirom na to da ga Škundrić nije štedeo pitanjima, ali ni on nije bio škrt kada su odgovori u pitanju.

Za veoma kratko vreme ovaj intervju je uzdrmao sve, a Vojin se u intervju-u dotakao i svog pokojnog oca Željka Ražnatovića Arkana, Cece i Karleuše, ali nije mogao, a da ne prokomentariše i svadbu Veljka Ražnatovića.

Inače, Željko Ražnatović Arkan, koji je ubijen pre skoro 20 godina u Interkontinentalu, imao je devetoro dece sa pet žena.

Iz dva braka dobio je šestoro dece, četvoro iz prvog braka s Natalijom Martinović, a dvoje sa Svetlanom Cecom Ražnatović. Troje dece su mu iz vanbračnih veza.

foto: printscreen

Podsetimo, najstariji sin Željka Ražnatovića Arkana, Mihajlo Ražnatović, živi daleko od Srbije i ne eksponira se u medijima. Malo toga je poznato o njegovom životu, mimo toga da je rođen i živi u Švedskoj, te i da se zabavljao sa pevačicom Karolinom Gočevom. Iako su bili prilično bliski, Karolina i Mihajlo su se ubrzo rastali, a razlozi za njihov rastanak nisu poznati široj javnosti.

Danas, Mihajlo živi mirnim životom, prilično se promenio i sazreo tokom godina, ali i dalje podseća na pokojnog oca Željka Ražnatovića Arkana.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala