Policijski službenik dao prisegu s novorođenim sinom u rukama (VIDEO)

Policijski službenik u Modestu u Kaliforniji imao je nezaboravan dan kada je prisegnuo na dužnost dok je držao svog novorođenog sina.

Trent Kersey, 25-godišnji vojni veteran, iskusio je radost da postane otac i policajac gotovo istovremeno u Memorial Medical Centeru.

Prvobitno je trebao diplomirati na akademiji sveučilišta San Joaquin Delta, ali Trentovi su se planovi promijenili kada je njegova supruga Victoria dobila trudove ranije nego što se očekivalo.

Ovaj značajan životni događaj doveo je do rijetkog i dirljivog trenutka: njegova ceremonija prisege održana je u bolničkoj sobi, samo sat vremena nakon rođenja njegovog sina Thea.

“Šef policije Modesta, moj narednik i drugi viši službenici došli su kako bi dao prisegu u bolnici”, rekao je Trent. Ova jedinstvena ceremonija simbolizirala je skladan spoj osobne radosti i profesionalne predanosti.

Narednik Frank Inacio, koji je prisustvovao ceremoniji, naglasio je vrijednost koju policija Modesta pridaje obitelji. Rekao je: “Najvažnija stvar je da ovim novim službenicima date do znanja: ‘Mi vas podržavamo. Obitelj je na prvom mjestu.’”

Trentova priča podsjetnik je na važnost uspostavljanja ravnoteže između profesionalnih i obiteljskih obaveza.