Đula Drini zbog ljubavi napustila Cazin i preselila se u Švedsku, a sada u suzama progovorila o mužu: „Čuvao me je tu noć i od tada me on čuva“ (VIDEO)

Nakon što je prošle subote očarala publiku i žiri svojim nastupom u „Zvezdama Granda“, Đula Drini se oglasila za Grand i na ivici suza progovrila o suprugu i ćerki.

Pjevačica ne krije da nije mogla da sakrije suze i nakon nastupa kada je na video ugledala kćerkicu koja ju je sa suprugom bodrila iz bekstejdža.

– Suze su bile od sreće stvarno, kada sam vidjela kćerkicu iza, toliko sam bila ponosna i naravno mog muža, oni su mi najveća podrška. Nisam mislila da ću plakati, inače mogu da se strpim, ali sada je bilo posebno. Ona je uvijek tu, sluša me dok vejžbam, zato je sada i pjevala, uvijek joj ja dam mikrofon da proba, zato ona ima iskustva – počela je Đula za Grand.

Nedavno je na društvenim mrežama objavila kako izgledaju probe sa Draganom Stojkovićem Bosancem, a i pred našim kamerama imala je samo riječi hvale za njega i njegovu porodicu.

-Tamo se osjećam stavrno dobro došlo i već sam domaća. Primili su me odlično, sve najbolje mogu da kažem o Bosancu, njegovoj supruzi i Džidži. Kćerka i suprug su bili također na probi i slušali su sve. Sada poslije nastupa Bosanac mi je rekao da nema zamjerku, što su i oni rekli – dodala je ona.

Đula se u razgovoru dotakla porodice koja joj je najveća podrška, a onda je otkrila kako je upoznala supruga sa kojim već više od dvije godine živi u Švedskoj.

-Inače živimo u Švedskoj, to možda niste znali, ja sam tu sada zbog takmičenja i nastupa koje imam. Mnogi kažu da je Švedska mnogo depresivna i hladna zemlja, ali ja se ne slažem. Što se tiče vremena, jeste tako, ali ja volim da sam u kućnoj atmosferi, volim da odmaram i da sam u opuštenom izdanju. Muž živi u tamo, kada sam se udala, tada sam se preselila. On je inače porijeklom iz Crne Gore, mogu da kažem da sam Crnogorska snajka, odlično su me prihvaliti i imam veliku podršku i od njih – kazala je ona i otkrila kako je upoznala čovjeka svog života:

-Imala sam jedan nastup u Švedskoj sa Osmanom Hadžićem, on je radio kao osiguranje, čuvao me je tu noć i od tada me čuva.

Šta je još Đula Drini rekla pred našim kamerama, pogledajte u videu:

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala