Tuzla: U teškoj saobraćajnoj nesreći muškarac zadobio teške tjelesne ozljede

Jedna osoba je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći koja se jučer dogodila u blizini mezarja Bukovčić u Tuzli. Povrijeđen je 19-godišnji mladić.

“Dana 01.04.2024.godine oko 00:10 sati u ulici Dr. Ibre Pašića, u neposrednoj blizini mezarja Bukovčić, grad Tuzla, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je vozač A.D. (2005) iz Tuzle, upravljajući pmv. marke “Fiat Punto” izgubio kontrolu nad vozilom, te ostvario kontakt sa metalnim rukohvatom na stepeništu pored puta i stubom ulične rasvjete.

U navedenoj saobraćajnoj nezgodi vozač A.D. je zadobio lake tjelesne povrede konstatovane na Klinikama za ortopediju i hirurgiju UKC Tuzla, dok su saputnici iz vozila takođe zadobili povrede: N.K. ( 2005) iz Tuzle je zadobio teške tjelesne povrede konstatovane na Klinici za torakalnu hirurgiju UKC Tuzla gdje je zadržan na daljem liječenju, a drugi saputnik N.B. (2004) takođe iz Tuzle je zadobio povrede o čijem stepenu se dežurni ljekar na Klinici za neurohirurgiju UKC Tuzla nije izjasnio, te je takođe zadržan na opservaciji.

Potrebne mjere i radnje preduzeli su policijski službenici PS Centar/PU Tuzla” – saopćeno je iz Uprave policije MUP-a TK.

U teškoj saobraćajnoj nesreći muškarac zadobio teške tjelesne ozljede.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala