Djevojčica se pokušala ubiti zbog zlostavljanja u školi, a dočekale su ju psovke i smijeh

Djevojčica se pokušala ubiti zbog vršnjačkog zlostavljanja u školi, a dočekale su ju psovke i smijeh od strane roditelja djevojčice koja je to činila.

Većina roditelja bi se jako zabrinula kada bi saznali da njihovo dijete nekog zlostavlja. No, to nije riječ s ovim roditeljima.

Mnogi roditelji se nastoje boriti protiv zlostavljanja i naučiti svoje dijete pravim vrijednostima. Neki, na žalost, vode potpuno drugačiju politiku čak i kada se dogodi nešto zaista tragično.

Lilly-Jo Caldcott imala je vrlo sretan život. Imala je porodicu koja ju je jako voljela. No kada je počela ići u novu školu, stvari su se promijenile.

Lilly je uvijek bila sretna i vesela, no nakon promjene škole postala je vrlo tiha i povučena. Uskoro se više nije htjela igrati sa svojim prijateljima. Majka je pokušavala razgovarati s njom, ali ne bi mogla izvući odgovor.

Uskoro ju je majka uspjela nagovoriti da otkrije istinu: jedna učenica u školi ju je zlostavljala – fizički i verbalno.

Svaki dan bi ta učenica vukla Lilly za kosu, udarala bi ju, gurala u ormariće, skakala joj na prste i radila još mnogo toga.

Priznala je da je progutala mnogo tableta iz kupaonice. Pokušala se je ubiti.

Jess ju je odmah odvezla u bolnicu, užasnuta onime što se dogodilo. Liječnici su ju stabilizirali.

Jess je potom ispisala Lilly iz te škole. Ujedno je odlučila svima reći što je njezina kćer učinila zbog zlostavljanja u školu.

Mum of schoolgirl who attempted suicide before her 10th birthday shares  heartbreaking photos - Mirror Online

Tada je škola odgovorila. Ravnatelj je napravio objavu. Umjesto da je ponudio riječi utjehe majci i zlostavljanoj djevojčici on je napisao da škola ima jako ozbiljan stav prema zlostavljanju. No, da je to tako, Lilly nikada ne bi pokušala uzeti stvari u svoje ruke.

Budući da škola nije pružala nikakvu podršku niti rješenje problema, Jess je odlučila kontaktirati roditelje djevojčice koja je zlostavljala njezinu kćer – tada je dobila još jednu nevjerojatnu reakciju.

Roditelji su počeli psovati na nju i njezinu kćer te su joj se počeli smijati. Očito su mislili da je sve to jako smiješno i zabavno.

Nadajmo se da će Jess uspjeti upisati svoju kćer u bolju školu gdje će imati priliku rasti i razvijati se bez straha.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala