Vozač autobusa je imao čudan osjećaj u vezi dječaka u busu, ubrzo je otkrio nevjerovatno

Vozač autobusa Tim Watson je imao čudan osjećaj u vezi jednog dječaka u busu. Brzim razmišljanjem i planiranjem spasio je otetog dječaka kojem je prijetila neizvjesna sudbina u rukama otmičara.

Trogodišnji dječačić proglašen je nestalim nakon što mu se izgubio trag ispred knjižnice u San Franciscu. No, Watson je u svom autobusu primijetio dječaka koji je odgovarao opisu kako se vozi s muškarcem samo sat vremena nakon obavijesti o nestanku.

Situacija mu je postala još sumnjivija kada je uočio da mališan plače. Morao je pronaći način kako da izbliza promotri dječaka i smislio je plan. Zaustavio je autobus i po redu ispitivao putnike jesu li vidjeli nestali ruksak.

Naravno, to je bio izgovor da se približi dječaku, nakon čega je vidio ključan detalj koji je navela i policija – nosio je crvene Crocks natikače.

Watson je nakon toga nastavio vožnju i potajno je kontaktirao policiju koja ih je pričekala na idućoj stanici i uhapsila otmičara. Zahvaljujući smirenosti i domišljatosti vozača, dječačiću je vjerojatno spašen život.

error: Zabranjeno kopiranje sadržaja bez dozvole portala